header3.gif

Welkom

Exit-Dus is uw partner – zowel zakelijk als particulier – als het gaat om Bedrijfs Hulpverlening (BHV), brandpreventie, brandveiligheid, ontruimingsplannen en ontruimingsoefeningen.

Het zijn van die zaken waar u als ondernemer, werkgever en privé-persoon liever niet over nadenkt: brand in uw huis of uw bedrijf, een ongeluk of iemand die onwel wordt. Niemand maakt het graag mee, maar als het onverhoopt toch gebeurt bent u blij als er mensen in de buurt zijn die weten wat ze doen staat.

Exit-Dus zorgt ervoor dat u, uw personeel en uw gezinsleden voorbereid zijn op situaties waarvan u hoopt dat ze zich nooit voor zullen doen.
In ons land gebeuren er gemiddeld 220.000 ongevallen op de werkvloer, met helaas in 100 gevallen een fatale afloop. Het aantal ongelukken in het om het huis is nog veel groter.
Iedere werkgever is wettelijk verplicht een veilige werkplek te bieden aan het personeel. Goed getrainde BHV-ers vervullen daarbij een sleutelrol. Maar ook in en om het huis wilt u geen onnodige risico’s lopen als het gaat om de veiligheid van uw gezin.
Exit-Dus kan u daarbij vakkundig, professioneel en op een adequate wijze van dienst zijn.

Door goede brandbeveiligingsadviezen en gedegen BHV-trainingen met de nieuwste technologische technieken, kan Exit-Dus noodgevallen helpen te voorkomen. En mocht het desondanks toch fout gaan, dan bent u door Exit-Dus zo goed voorbereid dat een noodgeval niet hoeft uit te groeien tot calamiteit.

Kijkt u rustig verder op onze website naar de diensten die wij aanbieden. U zult verrast zijn over ons uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven.

Uiteraard kunt u ook – geheel vrijblijvend – direct contact opnemen met ons.
Vragen over uw individuele situatie zullen wij met alle plezier beantwoorden!